Ambassadeurs sectorplan PO delen ervaringen over mobiliteit en uitwisseling personeel

12-jan-2016

Het sectorplan PO heeft een landelijk netwerk van ambassadeurs opgezet om vragen van schoolbesturen over mobiliteitsbeleid en personele uitwisseling te beantwoorden en ervaringen te delen.

Het sectorplan PO informeert schoolbesturen over hoe zij regionaal een samenwerking kunnen opzetten op het gebied van personeel en biedt verscheidene tools aan voor de ontwikkeling en uitvoering van mobiliteitsbeleid.

Voor schoolbesturen die graag met een ‘peer’ uit het veld in gesprek willen over praktijkervaringen en tips willen ontvangen, heeft het sectorplan PO een landelijk netwerk van ambassadeurs opgezet. Negen ambassadeurs beantwoorden vragen en delen hun ervaringen, via de telefoon of een persoonlijk gesprek. Elk van de ambassadeurs heeft zijn eigen deskundigheid of aandachtsgebied. Op de website van het sectorplan PO vindt u uitgebreide profielen van de ambassadeurs.

Een gesprek met een van de ambassadeurs vraagt u aan via de mobiliteitsdesk@vfpf.org of telefonisch via 010- 217 76 40. U kunt vragen naar Anita van de Bunt. Anita bekijkt samen met u welke ambassadeur het beste uw vraag kan beantwoorden en brengt u met hem of haar in verbinding.