Vacature Communicatiemedewerker

19-feb-2018

Dienstverlening zit in onze genen!

Onze klanten zijn schoolbesturen in het primair onderwijs. Wij ondersteunen hen zodat hun personeel met plezier voor de klas staat en de continuïteit van onderwijs gegarandeerd is. Daarbij streven we naar zo weinig mogelijk verzuim of werkloosheid.  Gebeurt dat toch? Dan kunnen schoolbesturen de kosten voor vervanging of werkloosheid door ons vergoed krijgen.

Wij helpen schoolbesturen om verzuim beheersbaar te houden en door ziekte uitgevallen personeel zo snel mogelijk te laten re-integreren. Werkloos geworden personeel begeleiden wij  met een op maat gesneden  re-integratieprogramma zo snel mogelijk aan een nieuwe baan.

Ons doel is altijd  iemand voor de klas! Help je ons mee?

De besturen van de fondsen worden ondersteund door een gemeenschappelijk bestuursbureau van ca. 40 medewerkers. We zitten niet toevallig in Rotterdam want we houden van aanpakken.

Bij de afdeling Strategie en Innovatie  zijn we op zoek naar een:

Communicatiemedewerker

Als communicatiemedewerker op de afdeling Strategie & Innovatie houd je je onder andere bezig met  de ontwikkeling en uitvoering van diverse interne- en externe communicatiemiddelen. Je ondersteunt de strategisch communicatieadviseur bij het positioneren van onze diensten en het uitvoeren van de communicatiestrategie van de fondsen. Je bent bedreven in het schrijven van teksten en beheerst vormgevings-programma’s,  bent goed bekend met online media/kanalen en draait je hand niet om voor een goede mailing. 

Functievereisten:

  • je bent in staat om mede zorg dragen voor de organisatie en uitvoering van evenementen en toepassen van online communicatie (website, mailings, sociale media);
  • je hebt ervaring in  het vertalen van inhoudelijke boodschappen en kennis naar communicatieactiviteiten en campagnes;
  • je hebt ruime ervaring in het schrijven en redigeren van diverse teksten voor verschillende uitingen.

Verder:

  • beschik je over een afgeronde en relevante mbo+/hbo opleiding (communicatie);
  • heb je minimaal 5 jaar werkervaring;
  • ben je fulltime beschikbaar (36 uur);
  • ben je zelfstandig, professioneel en proactief en toon je  lef door met vernieuwende ideeën te komen;
  • je vindt het een uitdaging om het Vf/Pf verder op de kaart te zetten.

Wij bieden:

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan. De functie kent veel verantwoordelijkheid en biedt veel ruimte voor eigen initiatief.

Het salaris is marktconform (wij volgen de cao APG)  en is afhankelijk van kennis en ervaring.  We bieden in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor de periode van een jaar.

Informatie:

Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij Joyce van Wilsem, manager Strategie en Innovatie (010-2177640). 

Interesse?
Laat je sollicitatiebrief en cv voor 3 maart a.s. achter op de sollicitatiepagina. Kandidaten die geregistreerd staan in het doelgroepenregister/participatiewet worden eveneens uitgenodigd te solliciteren. Een capaciteiten- en persoonlijkheidstest maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Een aanstelling vindt plaats bij het Vervangingsfonds. Daarvoor is de afgifte van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Voor meer informatie over de fondsen verwijzen wij je graag naar onze site (www.vervangingsfonds.nl en www.participatiefonds.nl).

In het onderwijs haalt iedereen het maximale uit zichzelf, samen halen we het maximale uit de sector