Vacature Data-analist

30-aug-2018

Heb jij ervaring met het analyseren van data en het ontwikkelen van een datawarehouse? Dan zijn we op zoek naar jou!

Onze klanten zijn schoolbesturen in het primair onderwijs. Wij ondersteunen hen zodat hun personeel met plezier voor de klas staat en de continuïteit van onderwijs gegarandeerd is. Daarbij streven we naar zo weinig mogelijk verzuim of uitval. Gebeurt dat toch, dan kunnen schoolbesturen de kosten voor vervanging door het Vervangingsfonds vergoed krijgen.
Het Participatiefonds betaalt de kosten voor werkloos geworden ex-werknemers. Die helpen we met ons re-integratieprogramma zo snel mogelijk aan een nieuwe baan.

De besturen van de fondsen worden ondersteund door een gemeenschappelijk bestuursbureau van ca 40 medewerkers. We zitten nu nog in een pand aan de Blaak, maar op 1 december verhuizen we naar gebouw Willemswerf, een toplocatie in Rotterdam met breed uitzicht over de Maas.

Beide fondsen staan aan de vooravond van grote veranderingen, wij gaan (ver)bouwen! Met een flinke moderniseringsslag willen we onze dienstverlening nog beter te maken en verzuim en werkloosheid in de sector duurzaam verlagen.
Daarom zijn we bij de afdeling Bedrijfsvoering op zoek naar een:

Data-analist (32 – 36 uur per week)


Als data-analist verzamel en orden je data die wij binnen onze systemen tot onze beschikking hebben. Daarnaast analyseer en verwerk je deze data. In 1e instantie zijn dit voornamelijk data rondom ziekteverzuim en werkloosheid binnen het primair onderwijs; in een later stadium kan dit worden uitgebreid naar data over andere bedrijfsvoeringsprocessen in de sector. Je bent intensief betrokken bij het opzetten en verder ontwikkelen van het data-warehouse.
Je hebt een adviserende rol richting het MT, projectleiders en andere betrokkenen.

Functievereisten:
Je beschikt over academisch werk- en denkniveau en hebt minimaal vijf jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt ruime ervaring op het gebied van datamodellering, datamining, database-ontwerp en segmentatie. Ook heb je kennis van en ervaring met BI-tools en andere relevante software.
Je bent analytisch sterk en hebt een “hands on” mentaliteit. Vanzelfsprekend zijn je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden uitstekend.

Wij bieden:
Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan. De functie kent veel verantwoordelijkheid en biedt veel ruimte voor eigen initiatief. Het salaris bedraagt afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal € 3704,00 en maximaal € 5291,00 bruto (schaal 10) bij een fulltime dienstverband (36 uur), excl. 8% vakantietoelage en een volledige dertiende maand. We bieden in eerste instantie twee tijdelijke aanstellingen voor de maximale duur van twee jaren. Daarna is er uitzicht op een vast dienstverband.

Informatie:
Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij Hein Mak, manager Bedrijfsvoering (010-2177640).

Solliciteren op de vacature data-analist
Je kunt je brief en cv voor 1 oktober sturen aan P&O via onze sollicitatiepagina. Een capaciteiten- en persoonlijkheidstest kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Meer informatie over de fondsen vind je op www.vervangingsfonds.nl en www.participatiefonds.nl.

In het onderwijs haalt iedereen het maximale uit zichzelf en samen halen we het maximale uit de sector.