Vacatures Regio-coördinatoren

30-aug-2018

We zijn op zoek naar ondernemende regio-coördinatoren die ervaring hebben met arbeidsbemiddeling in het primair onderwijs.

Onze klanten zijn schoolbesturen in het primair onderwijs. Wij ondersteunen hen zodat hun personeel met plezier voor de klas staat en de continuïteit van onderwijs gegarandeerd is. Daarbij streven we naar zo laag mogelijk verzuim of uitval.  Gebeurt dat toch, dan kunnen schoolbesturen de kosten voor vervanging door het Vervangingsfonds vergoed krijgen.
Het Participatiefonds betaalt de kosten voor werkloos geworden ex-werknemers. En die helpen we dan weer met ons re-integratieprogramma zo snel mogelijk aan een nieuwe baan. Help je ons mee?

De besturen van de fondsen worden ondersteund door een gemeenschappelijk bestuursbureau van ca 40 medewerkers.

Beide fondsen staan aan de vooravond van grote veranderingen, wij gaan (ver)bouwen! Met een flinke moderniseringsslag willen we onze dienstverlening nog beter te maken en verzuim en werkloosheid in de sector duurzaam verlagen.

Voor de afdeling Dienstverlening zijn we daarom op zoek naar:

Regio-coördinatoren (6 x 1 fte)


Als regio-coördinator lever je een belangrijke bijdrage aan de strategische doelstellingen van de organisatie voor verdere professionalisering van het primair onderwijs. Dit doe je door ervoor te zorgen dat schoolbesturen deskundige adviezen en begeleiding krijgen op het gebied van HR, met als doel structureel terugdringen van het ziekteverzuim, verlaging van de instroom in werkloosheid en het verminderen van tekorten op de arbeidsmarkt. Arbeidsbemiddeling is daarbij een belangrijk middel. Je bent een volwaardige en stevige gesprekspartner van schoolbestuurders. Je bouwt duurzame relaties op met schoolbesturen en onderhoudt deze zodat je de regionale vraag naar personeel en het aanbod tijdig en optimaal bij elkaar kunt brengen.
Voor de invulling van de vraag die in jouw regio leeft, stel je een plan op en je zorgt voor realisatie van de doelstellingen. Je stuurt hiervoor functioneel adviseurs en jobcoaches aan. Het is een nieuwe functie, die om een grote mate van ondernemingslust en zelfredzaamheid vraagt.

Functievereisten:
Je beschikt over academisch werk- en denkniveau op het gebied van Human Resources of arbeidsmarktbeleid en hebt ca tien jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie. Bij voorkeur ben je bekend met de sector primair onderwijs. Je hebt ervaring met adviseren, functionele aansturing van professionals  en het opbouwen en onderhouden van een netwerk van samenwerkingspartners.
Je bent analytisch sterk en hebt een “hands on” mentaliteit. Vanzelfsprekend zijn je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden uitstekend.

Wij bieden:
Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan. De functie kent veel verantwoordelijkheid en biedt veel ruimte voor eigen initiatief. Het salaris bedraagt afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal  € 3704,00 en maximaal € 5291,00 bruto per maand (schaal 10) bij een fulltime dienstverband (36 uur), excl. 8% vakantietoelage en een volledige dertiende maand. We bieden in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor de periode van een jaar.

Informatie:

Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij Herman van Liere, manager Dienstverlening  (010-2177640). 

Solliciteren op de vacature regio-coördinator
Je kunt je brief en cv voor 1 oktober sturen aan P&O via onze sollicitatiepagina. Een assessment  kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Meer informatie over de fondsen vind je op www.vervangingsfonds.nl en www.participatiefonds.nl.

Dienstverlening zit in onze genen.