Vacature Servicemanager

12-sep-2018

We zijn op zoek naar een daadkrachtige, klantgerichte servicemanager die onze diensten op het gebied van bedrijfsgezondheidszorg, re-integratiebegeleiding en vermindering van administratieve lasten bij schoolbesturen in het primair onderwijs verder wil ontwikkelen.

Onze klanten zijn schoolbesturen in het primair onderwijs. Wij ondersteunen hen zodat hun personeel met plezier voor de klas staat en de continuïteit van onderwijs gegarandeerd is. Daarbij streven we naar zo weinig mogelijk verzuim of uitval. Gebeurt dat toch, dan kunnen schoolbesturen de kosten voor vervanging door het Vervangingsfonds vergoed krijgen. Het Participatiefonds betaalt de kosten voor werkloos geworden ex-werknemers. Die helpen we met ons re-integratieprogramma zo snel mogelijk aan een nieuwe baan.

Beide fondsen staan aan de vooravond van grote veranderingen, wij gaan (ver)bouwen! Met een flinke moderniseringsslag willen we onze dienstverlening nog beter te maken en verzuim en werkloosheid in de sector duurzaam verlagen.

Wij zijn op zoek naar een

Servicemanager

die met ons van deze uitdaging een succes wil maken.

We zitten nu nog in een pand aan de Blaak, maar op 1 december verhuizen we naar gebouw Willemswerf, een toplocatie in Rotterdam met breed uitzicht over de Maas.

Werkzaamheden:
Je zorgt ervoor dat de kwaliteit van onze dienstverlening die is uitbesteed aan uitvoeringsorganisaties zoals Dienst Uitvoering Onderwijs, APG Service Partners e.a. steeds voldoet aan de vraag van onze klanten. Je voert regie over de gemaakte contractafspraken én over de interne processen bij onze organisatie waarbij je streeft naar verbetering van de dienstverlening. Je vervult een proactieve en sturende rol. Denk hierbij aan ontwikkeling van diensten op het gebied van bedrijfsgezondheidszorg, re-integratiebegeleiding en vermindering van administratieve lasten bij schoolbesturen. Kortom als Servicemanager ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening. Je zorgt voor heldere afspraken met de organisaties die de diensten en (administratieve) regelingen uitvoeren. In samenspraak met Inkoop zie je toe op correcte naleving van contracten en SLA’s. Gemaakte afspraken en punten ter verbetering leg je op concrete en accurate wijze vast. Je onderhandelt en streeft naar een win/win situatie en je zorgt voor een goede relatie met onze uitvoeringsorganisaties.

Functievereisten:

  • Je beschikt over hbo/wo  werk- en denkniveau;
  • Daadkrachtige sparringpartner met lef; mid career
  • Ervaring met opzetten en uitvoeren van SLA’s en sturen met behulp van KPI’s
  • Procesdenker met bedrijfskundig inzicht; gevoel voor bestuurlijke verhoudingen
  • Denkt strategisch, werkt resultaatgericht; is flexibel, tactvol en creatief
  • Goede onderhandelaar en oplossingsgericht met scherp oog voor risico’s
  • Ervaring als servicemanager, bij voorkeur niet alleen ICT gerelateerd
  • Je bent klantgericht en communicatief sterk
  • Ervaring met aanbesteden van dienstverlening is een pré

Wij bieden:
Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan met veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Het salaris bedraagt afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal €3240 en maximaal €4629 bruto per maand (schaal 9) bij een fulltime dienstverband (36 uur), excl. 8% vakantietoelage en een volledige dertiende maand. We bieden in eerste instantie een  tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar. Daarna is er uitzicht op een vast dienstverband.

Informatie:
Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij Herman van Liere, manager Dienstverlening  (010-2177640).

Solliciteren op de vacature servicemanager?
Wij zien jouw brief met motivatie en cv graag tegemoet. Stuur deze voor 28 september aan P&O via onze sollicitatiepagina. Een capaciteiten- en persoonlijkheidstest kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie over de fondsen vind je op www.vervangingsfonds.nl en www.participatiefonds.nl.

In het onderwijs haalt iedereen het maximale uit zichzelf en samen halen we het maximale uit de sector.