Onze regioteams zijn aan de slag

18-mrt-2019

In de gesprekken die wij eind vorig jaar met u hebben gevoerd, heeft u aangegeven dat u behoefte heeft aan meer maatwerk, een duidelijker beeld wilt krijgen wat wij concreet voor u kunnen betekenen, oplossingen zou willen krijgen voor het lerarentekort en met een goede sparringpartner van gedachten kunnen wisselen over verzuim en werkdruk.

Ons antwoord? Vanaf dit jaar hebben wij onze dienstverlening aanzienlijk uitgebreid. Wij bieden deze vooral regionaal aan. We werken er met regioteams met specialisten vanuit verschillende disciplines. Zij zijn goed op de hoogte van de karakteristieken van uw school en uw regio en kunnen daarom goed met u meedenken. Daarnaast hebben zij ruime ervaring met actuele onderwerpen, zoals verzuim, werkdruk, arbo, personeelsbeleid en wet- en regelgeving. Ook kunnen zij u helpen door te bemiddelen bij vacatures of bij een van werk-naar-werk-traject.

Hoe komt u in contact? Heel eenvoudig. Ieder regioteam heeft (op termijn) twee regiocoördinatoren. Zij zijn uw eerste aanspreekpunt. Een telefoontje of een mail is al voldoende om vrijblijvend een eerste afspraak te maken. U kunt ook naar een van onze regiobijeenkomsten komen, die wij regelmatig in het land organiseren. We ontmoeten u er graag.

Wat zijn de kosten? Die zijn er niet. Jaarlijks dragen alle schoolbesturen premie af voor onze bedrijfsgezondheidszorg. Daar vallen de regioteams ook onder. Neem dus gerust contact op, ook als u eigenrisicodrager bent. We zijn er voor alle scholen in het primair onderwijs.

>> Lees meer over onze aanpak: hier op de website van Vervangingsfonds.