Vacature communicatieadviseur

12-apr-2019

Bij de afdeling Strategie & Innovatie zijn we op zoek naar een ervaren communicatieadviseur. Kom jij ons team versterken?

Onze klanten zijn schoolbesturen in het primair onderwijs. Wij ondersteunen hen zodat hun personeel met plezier voor de klas staat en de continuïteit van onderwijs gegarandeerd is. Daarbij streven we naar zo weinig mogelijk verzuim of werkloosheid.  Gebeurt dat toch? Dan kunnen schoolbesturen de kosten voor vervanging of werkloosheid door ons vergoed krijgen.

Wij helpen schoolbesturen om verzuim beheersbaar te houden en door ziekte uitgevallen personeel zo snel mogelijk te laten re-integreren. Werkloos geworden personeel begeleiden wij  met een op maat gesneden  re-integratieprogramma zo snel mogelijk aan een nieuwe baan.

Ons doel is altijd  iemand voor de klas! Help je ons mee?

Een gemeenschappelijk bestuursbureau ondersteunt de besturen van de beide fondsen in haar taak als zelfstandig bestuursorgaan. Bij het bestuursbureau werken momenteel circa 50 personen vanuit het kantoor in de Willemswerf, een van de mooiste locaties van Rotterdam met fantastisch uitzicht over de Maas.

Bij de afdeling Strategie & Innovatie  zijn we op zoek naar een:

Communicatieadviseur

De fondsen zijn momenteel volop in ontwikkeling. Vanuit de politiek hebben wij de opdracht gekregen onze dienstverlening te verbeteren en intensiveren. Daar zijn we volop mee aan de slag. Bij een vernieuwde en verbeterde dienstverlening hoort ook een passende communicatiestrategie. Deze is recent door het MT vastgesteld, maar bij de uitvoering daarvan komt veel kijken en daar hebben wij jou voor nodig.

Wil jij samen met je collega communicatieadviseurs en medewerkers werken aan een nieuwe website, het doorvoeren van een nieuwe huisstijl, verbeteren van het intern communicatiebeleid, het inrichten van social media kanalen en nog veel meer?

Heb jij:

  • een HBO opleiding afgerond op het gebied van communicatie en minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als marketing- of communicatieadviseur;
  • ervaring met content management;
  • ervaring met het schrijven van web- en brochureteksten;
  • uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • ervaring met het werken met grafische programma’s zoals Photoshop;
  • en zijn ondernemerschap, resultaatgerichtheid, initiatiefrijk, en samenwerken trefwoorden die bij je passen?

Dan zien we jouw sollicitatiebrief erg graag tegemoet!

Wij bieden:

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan. De functie kent veel verantwoordelijkheid en biedt veel ruimte voor eigen initiatief.

Het salaris is  afhankelijk van kennis en ervaring (max € 4.767,96). Wij volgen de cao APG.

De aanstelling die wij bieden is in eerste instantie voor de duur van één jaar vanwege afwezigheid van een van onze communicatieadviseurs. Wij sluiten echter niet uit dat wij gezien de ontwikkeling die wij als organisatie doormaken na afloop van de vervangingsaanstelling een vast dienstverband kunnen bieden.

Informatie:

Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij Joyce van Wilsem, manager Strategie en Innovatie (010-2177640). 

Interesse?

Laat je sollicitatiebrief en cv voor 26 april  a.s. achter op de sollicitatiepagina. Kandidaten die geregistreerd staan in het doelgroepenregister worden eveneens uitgenodigd te solliciteren. Een capaciteiten- en persoonlijkheidstest maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Een aanstelling vindt plaats bij het Vervangingsfonds. Daarvoor is de afgifte van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Voor meer informatie over de fondsen verwijzen wij je graag naar onze site (www.vervangingsfonds.nl en www.participatiefonds.nl).

In het onderwijs haalt iedereen het maximale uit zichzelf, samen halen we het maximale uit de sector.

Download hier de vacature