Over deze website

Hebt u vragen over deze website, neem dan contact op met de webredactie. U kunt een bericht sturen naar secretariaat@vfpf.org.

Informatie overnemen

De informatie op deze website mag u in principe zonder toestemming of vergoeding overnemen. Wel geldt de volgende regel: U mag de titel van het bericht en de eerste alinea overnemen en u vermeldt daarbij de link naar de originele informatie op participatiefonds.nl. Wilt u meer informatie overnemen (complete artikelen, beeldmerken, logo’s, illustraties of foto’s), neem dan contact op met het Participatiefonds: stuur een e-mail naar secretariaat@vfpf.org.

Op sommige pagina’s staat aangegeven dat de informatie afkomstig is van een andere bron. Afspraken over gebruik of reproductie van deze informatie moet u zelf met de rechthebbende maken.

Browsers

De website van het Participatiefonds is gebouwd voor alle recente versies van de browsers Internet Explorer, Firefox, Chrome en Safari. In oudere versies van deze browsers is de informatie wel zichtbaar, maar kan de vormgeving afwijken. Het Participatiefonds raadt u aan uw internetbrowser altijd actueel te houden door de laatste versies te installeren.

Pdf-bestanden

De PDF bestanden die op de website worden aangeboden, kunt u openen met het programma Adobe Acrobat Reader.